HomeEvenimenteBUILDIncepe conferinta BUILD 2017 cu detalii despre Redstone 3, Azure si HoloLens,...

Incepe conferinta BUILD 2017 cu detalii despre Redstone 3, Azure si HoloLens, o puteti urmari live aici

msBUILD_2017

Miercuri seara, de la ora 19:00 a României (ora locala 08:00) începe ediția 2017 a conferinței BUILD, cel mai important eveniment Microsoft dedicat dezvoltatorilor, locul unde în mod tradițional sunt prezentate tehnologiile noi la care Microsoft lucrează și pe care le vom vedea în realitate în perioada următoare.

În mod tradițional conferința BUILD (și predecesoarea ei, PDC) era centrată pe soluțiile client side, doar că odată cu schimbarea de paradigmă din curtea Microsoft către cloud, e de așteptat ca și BUILD să migreze în această direcție. Iar dacă ne uităm la 2017, lucrurile au sens.

Așa că de mâine trebuie să ne așteptăm să vedem informații despre Windows 10 ”Redstone 3”, poate cu detalii despre Windows pe ARM. HoloLens și Windows Mixed Reality vor face parte mai mult ca sigur din program, alături de detalii despre viitorul Office și soluțiile din Azure, Cortana și AI.

Pe zona de dezvoltare, probabil că o să aflăm noutați despre Visual Studio (sper la detalii despre Project Centennial, soluția de portare a aplicațiilor Win32 pe UWP), varianta de Mac și chestii noi legate de cross platform mobile development via Xamarin.

Fără să minimizez importanța celorlalte zile, cred că cel mai important va fi keynote-ul din 10 mai, de la ora 19:00. Nu îl pierdeți, mai ales că poate fi urmărit live aici. Și haideți pe Twitter (@balanionut) să discutăm pe marginea anunțurilor.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep