HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J3 (2017), tot mai aproape de anuntul oficial

Samsung Galaxy J3 (2017), tot mai aproape de anuntul oficial

Cam asta ar trebui să însemne avalanșa de informații de tip leak despre acest terminal, care a culminat cu apariția lui, pentru certificare, la FCC. Se pare că producătorul coreean este destul de aproape de un anunț oficial pentru acest terminal low-budget, care vine să ducă mai departe popularitatea înaintașilor săi. Telefoanele din seria Galaxy J sunt mereu împinse în față de operatori și vin la prețuri extrem de avantajoase atunci când sunt împachetate cu abonamente. Motiv pentru care mă aștept ca și versiunea din 2017 a lui Samsung Galaxy J3 să fie destul de căutată, mai ales că va fi, cel mai probabil, foarte accesibilă din perspectiva prețului.

Așa cum am spus, telefonul este un entry-level, menirea lui nu este să impresioneze prin specificații tehnice. Vine echipat cu un display HD (1280 x 720 pixeli) de 5 inchi, în spatele căruia ticăie un chipset Exynos 7570 cu procesor quad-core de 1,4 GHz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB. Capacitatea internă de stocare va fi de 16 GB, camera foto principală va avea un senzor de 12 megapixeli, iar cea frontală va fi de 5 megapixeli. Sistemul de operare va fi un Android 7.0 Nougat. Se pare că terminalul va veni atât în variantă single-SIM, cât și în versiune dual-SIM, disponibile în funcție de piață.

Sunt curios cât de jos va merge Samsung cu prețul, pentru că mă aștept să fie destul de ieftin. Un anunț oficial va clarifica multe dintre detaliile comerciale legate de Galaxy J3 (2017).

via AndroidSoul

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep