HomeFeaturedFocusMeizu M5c prezentat oficial, ajunge si in Europa

Meizu M5c prezentat oficial, ajunge si in Europa

Este un motiv suficient pentru a ne opri puțin asupra acestui smartphone. Meizu M5c nu impresionează prin specificații (și nici nu cred că își propune așa ceva), ci este mai degrabă un entry-level ceva mai răsărit, care, în mod destul de surprinzător, pare să propună un preț destul de mare. Cel puțin asta este senzația mea și chiar aș vrea să aflu dacă vi se pare și vouă că sunt multe alternative mai atractive în gama lui de preț. Preț care se plasează în jurul valorii de 275 dolari.

Contra acestui preț primim un smartphone din policarbonat, cu o costrucție de tip unibody, care vine cu o gamă destul de vie de culori, care include auriu, roșu, roz sau albastru. Tehnic vorbind, telefonul este construit în jurul unei platforme cu procesor quad-core de 1,3 GHz și memorie RAM de 2 GB. Cu un display de 5 inchi și rezoluție HD, telefonul se plasează destul de clar la limita de sus a categoriei entry-level. O capacitate internă de stocare de 16 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic home și un Android 7.0 Nougat formează restul specificațiilor tehnice.

Așa cum spuneam, prețul pare cam mare pentru ceea ce are de oferit telefonul. Însă lista cu țările în care Meizu a anunțat oficial că se va putea găsi telefonul are câteva nume interesante pentru un producător chinez: Franța, Belgia, Italia, Spania  sau Austria. Asta cred că este vestea ceva mai bună. Probabil că Meizu testează apele și va deveni tot mai prezent în Europa. Ceea ce ar fi de bun augur pentru evoluția pieței de smartphone.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep