HomeFeaturedFocusMoto C si Moto C Plus lansate oficial

Moto C si Moto C Plus lansate oficial

Lenovo a prezentat oficial două terminale entry-level din seria Moto. Este vorba despre modelele Moto C și Moto C Plus, despre care au ieșit la iveală informații cu ceva timp înainte. Însă acum aceste informații capătă un suport oficial și, în plus, le sunt adăugate detalii comerciale, care ne permit să deducem cam ce șanse de reușită au ele. Și când mă refer la șansele de reușită pentru un smartphone entry-level, vorbesc de fapt despre posibilitatea de a face cifre de vânzări cât de cât bune pentru companie.

O să încep cu Moto C, care este propus contra unui preț de 89 euro (preț pentru Europa) în varianta 3G și 99 euro în versiunea cu conectivitate LTE. Cele două versiuni diferă prin capacitatea internă de stocare, care este de 16 GB la varianta LTE și de doar 8 GB la versiunea 3G. În rest, telefoanele sunt identice și sunt construite în jurul unui chipset MediaTek MT6737M cu procesor quad-core de 1,1 GHz, ajutat de o memorie RAM de 1 GB și ascuns în spatele unui display de 5 inchi și rezoluție FWVGA (854 x 480 pixeli). O cameră foto principală de 5 megapixeli, una frontală de 2 megapixeli, un acumulator de 2350 mAh și un Android 7.0 Nougat completează o listă de specificații tehnice deloc impresionantă.

Moto C va fi disponibil în patru versiuni de culoare (Metallic Cherry, Pearl White, Fine Gold și Starry Black) și va putea fi găsit încă de luna aceasta.

Moto C Plus propune aceeași dimensiune și seamănă destul de bine din punct de vedere fizic cu Moto C, dar aduce câteva plusuri esențiale. Un display de 5 inchi și rezoluție HD (720 x 1280 pixeli) ascunde în spatele său un chipset MediaTek MT6737 cu procesor quad-core tactat de această dată la 1,3 GHz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB (va exista si versiune doar cu 1 GB de RAM). Și capacitatea internă de stocare a crescut și este de 16 GB, la fel și camera foto principală, care este acum de 8 megapixeli. Un acumulator de 4000 mAh, o capacitate mult peste media acestei clase.

În rest, telefoanele seamănă destul de bine. Și, cred eu, au ceva șanse să se vândă frumos în ofertele operatorilor, acolo unde pot fi folosite în pachete atractive.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep