HomeFeaturedFocusMoto E4 Plus apare in fotografii de presa

Moto E4 Plus apare in fotografii de presa

De bine ce ieri Lenovo a prezentat oficial modelele Moto C și Moto C Plus, odată ce s-a răcit subiectul a început teasing-ul pentru următoarele telefoane ale producătorului chinez. Pentru că altfel nu îmi explic cum, la o zi distanță, ies la iveală fotografiile de presă cu Moto E4 Plus, următorul programat la apariție, cel mai probabil împreună cu fratele Moto E4. La fel ca și în cazul seriei Moto C, Plus-ul din denumire nu cred că face referire la dimensiune, ci mai degrabă la specificațiile tehnice. Dar nu este nimic sigur, pot apărea surprize oricând.

Dincolo de fotografiile de presă, avem și câteva detalii despre Moto E4 Plus. Se pare că telefonul va fi construit în jurul unui display de 5,5 inchi și rezoluție HD (720p) și va fi prevăzut cu un chipset MediaTek MT6737M cu procesor quad-core de 1,3 GHz (Cortex-A53). În funcție de zona geografică va avea 2 GB de RAM sau 3 GB de RAM, iar capacitatea internă de stocare va fi de 16 GB. La nivel de abilități foto va avea o cameră principală de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli. Sistemul de operare va fi un Android 7.1.1 Nougat, iar acumulatorul va avea o capacitate impresionantă de 5000 mAh, acesta fiind fără îndoială argumentul principal de vânzare pentru Moto E4 Plus.

Se speculează chiar și prețuri pentru acest smartphone, destul de interesante pentru că sunt valabile pentru Europa, acolo unde se spune că Moto E4 Plus va veni la 190 de euro. Puțin cam sus, competiția este acerbă pe acest segement de preț.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep