HomeFeaturedFocusMoto Z2 Play nu mai are secrete: a trecut pe la TENAA

Moto Z2 Play nu mai are secrete: a trecut pe la TENAA

Cu câteva zile în urmă am văzut o fotogragie cu Moto Z2 Force, flagship-ul viitoarei serii Moto Z2, acum apare în media de specialitate configurația lui Moto Z2 Play. Semn că se apropie momentul anunțului oficial, care se speculează că se va întâmpla pe 8 iunie. Nu mai este foarte mult, însă dacă tot am prins momentul, haideți să vedem foarte repede cu ce va dori să impresioneze Moto Z2 Play, dincolo de compatibilitatea cu Moto Mods pe care și-o păstrează, exact cum au promis cei de la Lenovo.

Telefonul este construit în jurul unui display AMOLED full HD (1080p) de 5,5 inchi și a unui chipset Qualcomm Snapdragon 626, cu procesor octa-core de 2,2 GHz. Memoria RAM este de 4 GB, iar capacitatea internă de stocare de 64 GB. Camera foto principală are un senzor de 12 megapixeli, iar cea frontală este de 5 megapixeli. Un acumulator de 2820 mAh și o grosime de doar 5,9 milimetri sunt restul detaliilor care au ieșit la iveală cu ocazia vizitei pe care telefonul a făcut-o la TENAA pentru a fi certificat pentru vânzarea pe piața din China.

Nu arată rău deloc, iar compatibilitatea cu Moto Mods este clar un argument. Să vedem la ce preț va fi el pus în vânzare, pentru că, după părerea mea, are ceva șanse de reușită.

via TechAndroids

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep