HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Samsung Galaxy J7 (2017)

FOTO: cum arata Samsung Galaxy J7 (2017)

Până acum am avut informații tehnice destul de complete despre Samsung Galaxy J7 (2017), evident provenite din surse neoficiale. Acum a venit momentul să vedem și cum va arăta din punct de vedere fizic acest viitor smartphone al producătorului coreean. Iar acest lucru se întâmplă grație unor fotografii de presă, ajunse în atenția opiniei publice tot pe canale neoficiale. Însă, dacă avem fotografiile de presă ale acestui smartphone (presupunând că ele sunt reale), înseamnă că terminalul este destul de aproape de momentul anunțului oficial.

Surpriza vine însă de la cele câteva informații care însoțesc această fotografie (la originea lor se pare că se află celebrul leakster Roland Quandt, care are un istoric destul de bun) și care pun niște plusuri în puncte cheie la configurația pe care o știam până acum. O memorie RAM de 3 GB, o cameră foto frontală cu senzor de 13 megapixeli, un acumulator de 3600 mAh, dar și un preț pentru Europa de aproximativ 340 euro completează peisajul.

Deși pare mare, prețul va fi suportat foarte bine de operatorii care vor include acest smartphone în ofertele lor. Este știut faptul că seria Galaxy J de la Samsung se vinde foarte bine în ofertele operatorilor și că face volum pentru Samsung.

Fotografia ne dezvăluie și câteva culori interesante pentru acest smartphone.

Așteptăm un anunț oficial pentru a obține confirmarea atât a aspectului fizic, cât și a detaliilor tehnice.

via Roland Quandt

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep