HomeFeaturedFocusNoi detalii despre HTC U 11

Noi detalii despre HTC U 11

V-am spus eu că vom tot avea informații despre viitorul flagship de la HTC pe măsură ce se apropie lansarea oficială a acestui smartphone, programată a se întâmpla pe 16 mai. Dincolo de teasing-urile oficiale făcute de taiwanezi, apar și informații pe canale mai puțin oficiale. A ieșit la iveală și eticheta cu specificații tehnice, așa cum apare ea pe cutia telefonului, ocazie cu care a apărut și o surpriză plăcută. Este vorba despre o versiune a telefonului care se pare că va avea suport pentru dual-SIM și mai ales o combinație de 6 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Probabil că această versiune se va alătura celei cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB.

Ba mai mult, dacă informațiile se vor dovedi a fi corecte, avem și o certificare IP57 pentru rezistența la apă, ceea ce sună și mai bine.

Se cunoșteau deja detalii despre chipset-ul Qualcomm Snapdragon 835, despre ecranul QHD de 5,5 inchi, protejat cu Gorilla Glass 5, despre camera foto principală de 12 megapixeli (f/1.7, OIS, “UltraPixel 3” și “UltraSpeed AF”), despre camera foto frontală de 16 megapixeli, dar mai ales despre HTC Edge Sense, o funcție nouă care va permite apelarea unor funcții prin apăsarea marginilor telefonului.  Acumulatorul se pare că va avea o capacitate de 3000 mAh.

Pare o apariție promițătoare, capabilă să lupte acolo sus, în ierarhia Android-elor. Aștept cu nerăbdare să îl văd, sper ca HTC să reușească să îi imprime ceva din farmecul seriei One.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep