HomeFeaturedFocusOnePlus 5 listat pe OppoMart la 449 dolari

OnePlus 5 listat pe OppoMart la 449 dolari

Chiar dacă este vorba despre un smartphone încă nelansat, avem o idee măcar aproximativă despre prețul la care va fi pus în vânzare acest smartphone după momentul anunțului oficial, precum și o confirmare (și o completare) a specificațiilor tehnice pe care le cunoșteam până acum. Varianta listată de OppoMart este cea cu 6 GB de memorie RAM și stocare internă de 64 GB, însă informațiile vorbesc și despre o versiune cu 8 GB de RAM și memorie internă de 256 GB. Ceea ce ar fi visul oricărui entuziast din zona de Android.

Mai ales că aceste capacități se alătură unei combinații atractive de chipset Qualcomm Snapdragon 835 (octa-core la 2,45 GHz), cu display QHD de 5,5 inchi, cu un sistem dual camera pe partea din spate, cu doi senzori de câte 12 megapixeli, cu o cameră frontală de 8 megapixeli și un acumulator de 3600 mAh cu încărcare rapidă prin Dash Charge 2.0. O parte din aceste detalii le știam încă din momentul în care o primă fotografie cu OnePlus 5 și-a făcut apariția.

Acum par să se fi cristalizat cele două variante, avem și o estimare a prețului pentru una dintre ele și, în plus, și o posibilă dată de livrare, vehiculată tot de OppoMart, undeva la începutul lunii iunie. Ceea ce înseamnă că OnePlus 5 nu este departe.

via OppoMart

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep