HomeFeaturedFocusPromotie de huse, carcase si alte accesorii pentru smartphone pe MobileDirect

Promotie de huse, carcase si alte accesorii pentru smartphone pe MobileDirect

O nouă promoție se desfășoară pe site-ul MobileDirect promoție, care oferă câteva discount-uri atractive la o gamă foarte variată de huse și carcase pentru orice model de smartphone. De asemenea, pe MobileDirect puteți găsi și alte accesorii utile pentru orice utilizator de telefon, fie el inteligent sau feature.

Este vorba despre acumulatori, folii și sticle de protecție, cabluri, încărcătoare, accesorii auto (suporți și încărcătoare), căști, carduri de memorie sau suporți de birou.

MobileDirect nu îi uită nici pe utilizatorii de tablete și oferă și accesorii pentru aceștia, dar și boxe portabile. Cred că promoția pe care o desfășoară s-ar putea să fie ocazia perfectă pentru a găsi un accesoriu potrivit cu dispozitivul dumneavoastră, așa că vă recomand să le vizitați site-ul. Însă ar trebui să vă grăbiți, promoția de pe magazinul online de accesorii pentru dispozitive mobile mai durează doar două zile.

În perioada acestei promoții, comenzile mai mari de 49 de lei beneficiază de transport gratuit în toată țara, prin curier rapid.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep