HomeFeaturedFocusQualcomm a lansat doua chipset-uri noi, Snapdragon 660 si Snapdragon 630

Qualcomm a lansat doua chipset-uri noi, Snapdragon 660 si Snapdragon 630

Acestea vin ca succesori ai lui Snapdragon 653 și respectiv Snapdragon 626. Și sunt destul de interesante prin specificațiile tehnice pe care le propun, mai ales modelul Snapdragon 660 care va fi primul din seria 6xx prevăzut cu nuclee Kryo (260). Snapdragon propune un proceosor cu opt astfel de nuclee, tactate până la 2,2 GHz și un GPU Adreno 512, mai rapid cu 30% decât predecesorul său. Noul chipset are un modem Snapdragon X12 LTE, suport pentru rezoluții QHD și QuickCharge 4.0. Mai are și alte feature-uri precum Qualcomm TruSignal, Qualcomm Spectra 160 ISP, Qualcomm Aqstic Audio Codec Support, Qualcomm Hexagon 680 DSP, Qualcomm Hexagon Vector eXtensions (HVX), Qualcomm All-Ways Aware. Asta pentru cei avizi de detalii cât mai complete.

Snapdragon 630 propune tot o arhitectură octa-core, dar de această dată cu nuclee Cortex-A53 care vor putea fi tactate tot până la 2,2 GHz. GPU-ul va fi un Ardeno 508.

Ambele chipset-uri sunt disponibile pentru parteneri și se estimează că primele dispozitive care le vor îngloba vor vedea lumina zilei în al treilea trimestru al acestui an.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep