HomeFeaturedFocusProdusul lunii aprilie 2017: Samsung Galaxy S8 Plus

Produsul lunii aprilie 2017: Samsung Galaxy S8 Plus

Încă din titlul materialului în care am analizat acest flagship, am spus că este cel mai fain Android pe care îl poți cumpăra în prezent. Iar argumente în favoarea acestei alegeri pot fi găsite din plin în review-ul complet de Samsung Galaxy S8 Plus de pe MOBzine.ro. Material care are o concluzie grăitoare pentru alegerea pe care am făcut-o în această lună pentru distincția noastră.

Indiferent ce o să vă spună unii și alții trebuie să știți un singur lucru: Samsung Galaxy S8 Plus este cel mai fain Android pe care îl puteți cumpăra în acest moment. Indiferent dacă este sau nu cel mai performant, dacă își merită sau nu banii, dacă are sau nu cea mai bună cameră sau cel mai bun display, după ce îl veți vedea și îl veți ține în mână, veți dori să îl luați. Îl recomand? Bineînțeles. Tuturor celor ce vor cel mai bun/fain Android al momentului. Și ca de obicei, gândiți-vă bine cât vreți să dați pe el, o soluție cu abonament de date e mult mai atractivă în fața unui preț la liber.

Dacă totuși vă face cu ochiul terminalul la liber, fără obligații contractuale, trebuie să știți că un smartphone Samsung Galaxy S8 Plus costă 3999 lei pe eMag.ro, varianta cu 64 GB.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep