HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S8 se vinde foarte bine

Samsung Galaxy S8 se vinde foarte bine

Informația are ceva iz oficial, ea este oferită către opinia publică de către The Investor, o publicație de business din Coreea de Sud, care pretinde că citează un oficial Samsung ce a ales să rămână anonim. Acest mister ar putea ridica ceva semne de întrebare asupra corectitudinii informațiilor, însă poate proveni și din faptul că nu au putut fi oferite încă cifre foarte exacte. Totuși s-a desprins destul de clar ideea că Galaxy S8 s-a vândut de două ori mai bine decât generațiile precedente, în speță Galaxy S7 și Galaxy S6.

Mai exact, celor două terminale amintite mai sus le-au trebuit 74 de zile (Galaxy S7) și respectiv 75 de zile (Galaxy S6) pentru a atinge bariera de 10 milioane de unități vândute la nivel global. Samsung Galaxy S8 a avut nevoie doar de jumătate din acest timp, potrivit sursei citate. Asta nu înseamnă că acest trend va continua, dar, de ce să nu recunoaștem, arată destul de bine pentru imaginea companiei și mai ales cea a terminalului care pare a fi pe val.

Și totuși, nu pot să nu mă gândesc, oare cum se distrează cei de la Apple la aflarea acestei vești. Este cunoscut faptul că performanțele lor de vânzări doar în weekend-ul lansării terminalelor ating uneori praguri mai spectaculoase.

via The Investor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep