HomeEvenimenteBlaj aLive 2017 este aproape!

Blaj aLive 2017 este aproape!

Numărătoarea inversă pentru startul festivalului Blaj aLive a început și aduce noi detalii despre surprizele pregătite participanților.

Un cort cu 6 cupole, peste 14 m înălțime și 5 m deschidere laterală, folosit în premieră de un festival din România, parc de distracții și o serie de activări creative vor întregi maratonul de concerte de la Blaj aLive 2017. Organizatorii au vrut să nu mai lase capriciile naturii să influențeze bunul mers al festivalului, astfel încât au apelat la această structură: un cort Kayam cu 6 cupole, peste 14 metri înălțime și 5 metri deschidere laterală adus în premieră în țara noastră, pentru Freedom Stage, care poate acomoda, la nevoie, chiar și 10.000 de participanți.

Pe lângă ascultarea concertelor artiștilor preferați, participanții la festival se vor putea odihni în hamace ori beanbag-uri în zonele de lounge și relaxare special amenajate. Iar pentru a-și menține forțele proaspete pe întreaga durată a festivalului, cei sosiți pe Câmpia Libertății din Blaj se vor putea bucura de o zonă dedicată preparatelor culinare și băuturilor, disponibile pentru toate gusturile și vârstele.

Amatorii de adrenalină și tinerii energici se vor putea antrena pe timpul zilei în Fun Park-ul Blaj aLive amenajat în interiorul unei zone speciale de agrement. Aici publicul de toate vârstele va avea ocazia să-și petreacă ziua într-un mod foarte activ, completând energia concertelor live și buna dispoziție cu senzațiile oferite de mașinuțe, balerine, de trenulețul electric, toboganul gonflabil sau de carusel.

Cei pasionați de aventură și de sporturi extreme sau mai curioși din fire sunt așteptați de trambuline Bungee, care le vor pune curajul la încercare, sau la terenul de volei special amplasat în perimetrul festivalului.

Blaj aLive 2017 îi va aduce pe scena principală pe unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului: Amy Macdonald (UK), Walking On Cars (Irlanda), Lola Marsh (Israel), Alternosfera (Rep. Moldova), Șuie Paparude (Ro), Coma (Ro) și Sinoptik (Ucraina).

Festivalul de pe Câmpia Libertății își va deschide porțile duminică, 4 iunie, de la ora 12:00 și se va încheia luni dimineață (5 iunie), la ora 02:00. Biletele vor costa 60 de lei/ persoană în perioada festivalului și sunt disponibile în rețelele Eventim, Myticket, iaBilet.ro sau Kompostor sau direct pe www.blajalive.ro. Biletele speciale de grup, lansate cu ocazia acestei ediții au fost epuizate, în vânzare rămânând doar aceste bilete pentru 1 persoană.

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep