HomeFeaturedFocusSony Xperia XZ Premium apare in baza de date a GeekBench

Sony Xperia XZ Premium apare in baza de date a GeekBench

Asta înseamnă că este destul de aproape de forma finală și că se fac teste febrile pe el. De altfel a circulat o informație conform căreia terminalul va fi lansat oficial pe 22 mai, inclusiv în Europa, la un preț de 749 euro (un preț mare, dar parcă ceva mai competitiv decât m-aș fi așteptat pentru un Sony, care se poate bate cu alte flagship-uri din acest punct de vedere) și se pare că aceste informații sunt reale. Apariția în baza de date a celor de la GeekBench mai înseamnă și că ies la iveală câteva detalii tehnice legate de acest viitor flagship de la Sony, suficiente încât Xperia XZ Premium să fie așteptat cu sufletul la gură de fanii acestui brand.

Când spun asta mă bazez pe faptul că s-a conturat deja o configurație (sau măcar nucleul acesteia), cu un chipset Qualcomm Snapdragon 835 în rolul principal, ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Un Android 7.1.1 Nougat completează lista cu detalii tehnice care se cunosc până acum despre Sony Xperia XZ Premium. O listă mică, dar grăitoare. Fiind vorba despre un Sony, mă aștept la abilități peste medie în zona de fotografie.

Sunt convins că vom mai afla informații despre acest terminal înainte de momentul apariției oficiale, astfel încât să avem o imagine mai clară despre șansele sale de reușită.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep