HomeFeaturedFocusHuawei Y3 2017 listat oficial

Huawei Y3 2017 listat oficial

Terminalul din clasa entry și-a făcut o apariție oficială discretă, fiind listat pe site-ul oficial al producătorului chinez. Huawei Y3 2017 este cel mai proaspăt membru dintr-o serie care s-a vândut destul de bine, mai ales în ofertele operatorilor, datorită prețului său foarte mic. Și, deși nu avem încă detalii legate de preț și disponibilitate, sunt destul de sigur că această tradiție va fi continuată de către Huawei și cu modelul Y3 2017.

Fiind vorba despre un entry-level, partea de specificații tehnice nu are menirea de a impresiona. Un display FWVGA de 5 inchi și rezoluție 854 x 480 pixeli ascunde în spatele său, în funcție de zona geografică, fie un chipset MediaTek MT6737M cu procesor quad-core de 1,1 GHz, fie unul MediaTek MT6580 cu procesor quad-core de 1,3 Ghz de această dată. Este singura diferență dintre cele două variații, ambele fiind prevăzute cu o memorie RAM de 1 GB și o capacitate internă de stocare de 8 GB.

O cameră foto principală cu senzor de 8 megapixeli, una frontală de 2 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 2200 mAh și un Android 6.0 Marshmallow formează restul specificațiilor tehnice. Huawei Y3 2017 va fi disponibil în cinci versiuni de culoare, Blue, Gray, Gold, Pink și White. Conform tradiției, Y3 2017 va ajunge și în Europa la un moment dat.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep