HomeFeaturedFocusVernee Thor E, smartphone cu baterie mare la un pret accesibil

Vernee Thor E, smartphone cu baterie mare la un pret accesibil

Din când în când cei de la Vernee mai prezintă câte un smartphone care uimește prin raportul preț/calitate extrem de atractiv. Iar Thor E, cea mai proaspătă apariție de la Vernee nu se abate de la această filosofie. Focusul acestui terminal pare a fi autonomia cu mult peste medie. Producătorul se bazează pe capacitatea de 5020 mAh a acumulatorului, pentru a promite o autonomie de aproximativ trei zile. Dar și pe un soi de mod de avarie, care permite economisirea acumulatorului atunci când acesta este aproape gol. Display-ul devine monocrom, procesorul lucrează la frecvențe mai joase, totul pentru a asigura o autonomie cât mai lungă.

Cu toate acestea, prețul de vânzare este de aproximativ 130 dolari (preț valabil pentru piața din China) și restul de specificații tehnice reușește să rămână mai mult decât decent, chiar și la acest preț destul de mic.

Un display HD (720 x 1280 pixeli) de 5 inchi, un chipset MediaTek cu procesor octa-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 3 GB, o capacitate internă de stocare de 16 GB, o cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli, o cameră foto frontală de 5 megapixeli, suport pentru încărcare rapidă oferit de acumulatorul de 5020 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului, o construcție metalică de tip unibody și un Android 7.0 Nougat.

În link-ul sursă vedeți chiar și o campanie promo realizată de Vernee, care setează prețul chiar mai jos de bariera de 130 dolari (o reducere/cupon de 20 dolari pentru primii cumpărători), precum și o listă cu magazinele online unde poate fi găsit. O parte dintre ele fac livrări inclusiv în România.

via Vernee

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep