HomeFeaturedFocusCateva informatii tehnice despre Meizu Pro 7

Cateva informatii tehnice despre Meizu Pro 7

Au ieșit la iveală câteva detalii tehnice despre Meizu Pro 7, un telefon destul de interesant la care lucrează producătorul chinez. Chiar dacă sursa acestor specificații nu este oficială, ba chiar este ceva mai suspectă decât ne-a obișnuit media de specialitate, pornim de la premisa că fără foc nu iese fum și că aceste detalii tehnice sunt corecte. În acest context, Meizu Pro 7 are câteva argumente cu care își va putea convinge potențialii cumpărători.

Unul dintre aceste argumente pare a fi sistemul dual camera cu doi senzori de 12 megapixeli, ambii fabricați de Sony (Sony IMX386 și Sony IMX286), dar și camera foto frontală, prevăzută cu un senzor Samsung S5K368 de 16 megapixeli. Se pare că sunt tot mai frecvente pe piața din China telefoanele care pun focusul pe realizarea de selfie-uri.

Un chipset MediaTek Helio X30 cu procesor deca-core, un display de 5,2 inchi cu 3D Touch și o rezoluție încă necunoscută și o memorie RAM de 6 GB sunt restul specificațiilor tehnice care au ieșit la iveală până acum. Peisajul este departe de a fi complet, însă deja putem afirma că Meizu Pro 7 pare să fie un telefon extrem de interesant care are șanse să facă o figură frumoasă. Asta evident cu condiția ca toate informațiile de până acum să se dovedească adevărate.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep