HomeFeaturedFocusUn smartphone Oppo A77, dedicat amatorilor de selfie-uri, e aproape de lansare

Un smartphone Oppo A77, dedicat amatorilor de selfie-uri, e aproape de lansare

Producătorul chinez care pare a fi pe val în ultima perioadă pare destul de aproape de lansarea oficială a unui nou smartphone dedicat pasionaților de autoportrete digitale. Oppo A77, pe care zvonurile din piață îl dau ca aflându-se pe ultima sută de metri, va pune focusul pe zona de fotografie, cu o cameră frontală prevăzută cu un senzor de 16 megapixeli. Aceleași surse spun că prețul destul de accesibil de vânzare va fi al doilea argument, Oppo A77 având potențialul de a fi unul dintre cele mai atractive terminale de pe segmentul său. Asta vom vedea în momentul anunțului oficial, care se zvonește că va fi pe 26 mai, atunci când vor ieși la iveală și detaliile comerciale despre acest telefon.

Din punct de vedere tehnic, dincolo de camera foto frontală de 16 megapixeli, telefonul nu iese în față cu ceva anume. Un display full HD (1080 x 1920 pixeli) de 5,5 inchi ascunde în spatele său un chipset MediaTek MT6750T (procesor octa-core de până la 1,5 GHz), ajutat de o memorie RAM de 4 GB. O capacitate internă de stocare de 64 GB, o cameră foto principală cu senor de 13 megapixeli, suportul dual-SIM și un acumulator cu o capacitate de 3200 mAh formează restul configurației.

O configurație care însoțită de un preț atractiv, are șanse să facă vânzări frumoase, mai ales pe piața din China, acolo unde producătorii chinezi se mișcă foarte bine și unde telefonul va fi lansat în primă fază, deși se spune că va debuta în Taiwan. Despre o intenție de a vinde acest smartphone și mai înspre Occident, deocamcată nu se știe nimic.

via AndroidSoul

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep