HomeFeaturedFocusUn smartphone ASUS cu numele de cod ASUS_X015D a trecut pe la...

Un smartphone ASUS cu numele de cod ASUS_X015D a trecut pe la TENAA

Asta înseamnă că a fost certificat pentru vânzarea pe piața din China, ceea ce implică o formă foarte apropiată de cea finală. Deci terminalul este aproape de momentul anunțului oficial, moment la care se va risipi și misterul denumirii sale comerciale (pe care unele voci o dau a fi Zenfone Go 2) și vom afla și alte detalii legate de disponibilitate și preț. Alte nelămuriri nu prea au rămas în legătură cu el, pentru că așa cum se întâmplă de fiecare dată când un smartphone trece pe la TENAA, în atenția opiniei publice apar aproape toate detaliile tehnice, precum și celebrele fotografii pe fundal albastru deschis.

În ceea ce privește aceste specificații, avem o imagine destul de clară a zonei în care se plasează acest ASUS X015D. Terminalul este construit în jurul unui display de 5,5 inchi și rezoluție HD, în spatele căruia ticăie un chipset cu procesor octa-core de 1,5 GHz. La nivel de memorii avem două variante, una cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB și una cu 4 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB. Pe spate tronează un sistem dual camera cu doi senzori de 13 megapixeli, camera foto frontală are un senzor de 5 megapixeli, acumulatorul are o capacitate impresionantă de 4850 mAh, senzorul pentru citirea amprentei digitale este plasat frontal, integrat în butonul fizic, sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat. O configurație destul de interesantă.

Un preț bun ar face din acest ASUS o alegere demnă de luat în considerare. Și de obicei ASUS are o politică de prețuri foarte cinstită. Așa că mai rămâne bariera disponibilității și, la un nivel mult mai personal, disconfortul produs de cantitatea mare de bloatware pe care o găsim pe telefoanele producătorului taiwanez.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep