HomeFeaturedFocusNokia 9 apare intr-un handson neoficial

Nokia 9 apare intr-un handson neoficial

O publicație franceză de specialitate a avut plăcerea de a se juca cu un sample de Nokia 9 (mie mi-e puțin neclar ce nume va avea viitorul flagship al finlandezilor, va fi Nokia 8 sau Nokia 9) și de a face publice câteva fotografii și câteva informații interesante despre acest smartphone. Informații care arată extrem de bine pentru fanii acestui brand. Chiar dacă telefonul a fost îmbrăcat într-o carcasă specială care să îi ascundă cât mai bine designul, detaliile tehnice au ieșit la iveală.

Un display QHD (1440 x 2560 pixeli) de 5,3 inchi, combinat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 835 și cu o memorie RAM de 4 GB formează baza configurației, una care se aliniază cu aceea a flagship-urilor producătorilor consacrați, oferind speranțe mari fanilor Nokia. O capacitate internă de stocare de 64 GB, un sistem dual camera cu doi senzori de 13 megapixeli, un Android 7.1.1 Nougat, un conector USB Type-C, prezența jack-ului de 3,5 mm, suportul pentru Quick Charge 3.0, un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic home, dar și un preț de aproximativ 700 euro sunt restul detaliilor care au ieșit la iveală.

Mie mi se pare că HMD Global, compania care folosește brandul Nokia pe zona de telefonie mobilă a făcut deja mai multe cu acest nume decât a făcut Microsoft în perioada în care a deținut acest nume de referință pentru piața de telefoane. Nu știu dacă este doar o senzație, dar sper să le iasă cât mai bine socotelile celor de la HMD Global.

via Frandroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep