HomeFeaturedFocusUn smartphone Asus X00ID misterios apare in baza de date a GFXBench

Un smartphone Asus X00ID misterios apare in baza de date a GFXBench

Asta înseamnă că telefonul este destul de aproape de forma finală și, automat, destul de aproape de o apariție oficială. Mai rămâne de vâzut din ce familie de telefoane Asus va face parte, pentru că îmi vine destul de greu de crezut că cei de la Asus vor mai lansa o categorie nouă de dispozitive mobile. Până la urmă nici asta nu este exclus. Și, într-o formă sau alta, vorbim despre un smartphone nou (unele voci spun că face parte din familia ZenFone 4), așa că merită câteva clipe din timpul nostru pentru a vedea dacă are șanse de reușită. Mai ales că în buna tradiție, o vizită în aplicația de benchmark GFXBench se lasă cu listarea specificațiilor tehnice.

Așa că haideți să vedem ce va propune acest Asus, așa zis X00ID. Telefonul va fi construit în jurul unui display de 5,5 inchi și rezoluție doar HD (1280 x 720 pixeli), asortat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 430 cu procesor octa-core de până la 1,4 GHz și GPU Adreno 505, plus o memorie RAM de 3 GB. O capacitate internă de stocare de 32 GB, un sistem dual camera plasat pe spatele telefonului, cu un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli, o cameră foto frontală de 8 megapixeli și un Android 7.1.1 Nougat întregesc lista de detalii tehice care se știu până acum.

Avem un mid-range cu accente pe zona de fotografie, care, dacă Asus își duce mai departe politica de prețuri avantajoase, s-ar putea să fie o alegere convenabilă. Mai rămâne să devină disponibil și pe piețele occidentale. Iar această strategie o vom cunoaște doar în momentul unui anunț oficial.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep