HomeFeaturedFocusPrimul model Huawei Watch primeste update-ul Android Wear 2.0 si in Romania!

Primul model Huawei Watch primeste update-ul Android Wear 2.0 si in Romania!

Huawei_Watch_Wear2

Începând de azi utilizatorii ceasurilor smart Huawei Watch încep să primească update-ul Android Wear 2.0, inclusiv în România. Procesul de update a început în acest weekend, dar abia astăzi utilizatorii din România au putut primi și ei noua versiune de sistemului de operare pentru smart watch. Lansat la final de 2015, Huawei Watch este unul din modelele de ceasuri inteligente care pot funcționa cu sistemul de operare Wear 2.0 și iată că la mai bine de trei luni de la lansarea oficială, noul Android pentru ceasurile smart ajunge la utilizatori.

Pentru update nu e nevoie să conectați ceasul la PC, merge direct din Settings > System > About > System updates. Bineînțeles, e nevoie să aveți ceasul conectat la o rețea WiFi. Pentru cine nu l-a primit încă, e posibil să funcționeze un work around: deconectați ceasul de la telefon și cu conexiunea Bluetooth închisă, verificați existența update-ului. Repetați procesul de câteva ori și s-ar putea să aveți succes.

huawei_6huawei_2

Vorbim despre un update semnificativ ce aduce modelul Huawei Watch destul de aproape de performanța lui Watch 2. Veți observa o viteză mai bună și opțiuni mai eficiente de interacțiune cu sistemul de operare.

Dacă l-ați primit, spor la joacă.

Multumiri lui Vlad pentru pont!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep