HomeFeaturedFocusUn Xiaomi misterios in GFXBench. Sa fie oare Xiaomi Mi 6c?

Un Xiaomi misterios in GFXBench. Sa fie oare Xiaomi Mi 6c?

Lumea așteaptă o versiune ceva mai slăbuță a recent lansatului smartphone Xiaomi Mi 6, după modelul generațiilor anterioare. Regulă după care noul terminal ar trebui să se cheme Xiaomi Mi 6c. Tocmai de aceea fanii acestei serii s-au bucurat când au descoperit un model de la Xiaomi în baza de date a celor de la GFXBench, semn că respectivul este destul de aproape de un anunț oficial. Asta este o certitudine, chiar dacă denumirea sub care va fi el făcut public nu este încă destul de clară.

Important este că avem un smartphone Xiaomi cu specificații chiar atractive, care, combinate cu un preț mic, așa cum obișnuiește producătorul chinez să o facă, dau un posibil hit de vânzări. Desigur, acest lucru va depinde mult și de disponibilitatea terminalului, mai ales din punct de vedere geografic și aici este marele minus al celor de la Xiaomi. Însă nu vreau să intru într-o discuție care ar dura prea mult, așa că prefer să ne focusăm pe presupusul Mi 6c.

Telefonul este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 660, despre care s-a spus că are performanțe notabile, la nivel de flagship. Procesorul este un octa-core de până la 2,2 GHz, iar GPU-ul este Adreno 512. Telefonul este echipat cu un display full HD de 5,1 inchi, memoria RAM este de 6 GB, capacitatea internă de stocare este de 64 GB. O cameră foto principală cu senzor de 12 megapixeli, una frontală de 4 megapixeli și un Android 7.1.1 Nougat, cam acestea sunt detaliile care se cunosc până în prezent despre acest terminal. Mă aștept să aibă și senzor pentru citirea amprentei digitale, așa cum îi stă bine unui telefon de top.

Arată bine. Să îl vedem lansat oficial și vom discuta probabil și despre cum poate fi depășită (prin intermediul canalelor gri) lipsa de curaj a Xiaomi atunci când vine vorba despre expansiunea comercială pe piețele occidentale.

via PocketNow

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep