HomeFeaturedFocusSamsung W2018 a trecut e la TENAA

Samsung W2018 a trecut e la TENAA

Producătorul coreean nu renunță la seria W, cea care propune un design cam învechit, acela al telefonului cu clapetă. Clam-shell sau flip-phone, cum mai este el numit. Și chiar dacă nu pare să aducă foarte multe îmbunătățiri față de modelul anterior, cel puțin nu la nivel tehnic, Samsung este consecvent și pare să pregătească o continuare sub forma modelului W2018. Cel puțin asta ne lasă să înțelegem vizita recentă pe care telefonul a făcut-o la TENAA, pentru a fi certificat în scopul vânzării pe piața din China. O piață care pare să absoarbă și să digere mult mai ușor astfel de forme exotice ale telefoanelor.

Punctul forte al lui Samsung W2018 pare a fi reprezentat de cele două ecrane Super AMOLED de 4,2 inchi și rezoluție full HD (1080p). Chipsetul nu este un pas foarte mare în față, avem un Snapdragon 821, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB. O cameră foto principală cu senzor de 12 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 2300 mAh și un Android 6.0.1 Marshmallow sunt restul specificațiilor tehnice care au fost făcute publice cu ocazia certificării la TENAA.

Din ce îmi aduc eu aminte de la generația anterioară, Samsung vindea destul de scump acest format de smartphone. Și nu cred că tocmai acum se va gândi să facă concesii din acest punct de vedere.

via Playfuldroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep