HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Max 2 va fi anuntat oficial saptamana viitoare

Xiaomi Mi Max 2 va fi anuntat oficial saptamana viitoare

Mai exact pe 25 mai trebuie să fie atenți utilizatorii care preferă ecranele mari și prețurile avantajoase, pentru că acestea sunt argumentele principale ale lui Xiaomi Mi Max 2. Până la momentul lansării oficiale, când vom afla informații complete, atât tehnice, cât și comerciale, există câteva speculații despre acest smartphone, care prezintă posibilele specificații tehnice. Suficiente informații încât să ne dăm seama cam unde se va plasa acest phablet și cam care sunt șansele sale de reușită. Șanse care cu siguranță ar fi mai mari dacă Xiaomi s-ar gândi să-și vândă telefoanele și pe piețe mai occidentale, dar se pare că această intenție pe care o așteaptă foarte mulți pasionați este încă foarte departe.

Xiaomi Mi Max 2 va fi construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 626 și va avea un display de 6,4 inchi și rezoluție full HD (1080 x 1920 pixeli). O memorie RAM de 4 GB, o capacitate internă de stocare de 128 GB, o cameră foto principală cu senzor de 12 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, suport pentru conectivitate LTE, un port USB Type-C, un senzor infraroșu și o construcție metalică de tip unibody sunt restul detaliilor care se știu până acum.

Dată fiind politica de prețuri a celor de la Xiaomi, aș spune că vom avea de-a face cu un terminal extrem de interesant. Și aș mai spune că ar fi bine să așteptăm anunțul oficial, mai ales că nu este deloc departe, pentru a avea o certitudine în acest sens.

via AndroidSoul

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep