HomeFeaturedFocusBlackBerry lucreaza la un nou terminal cu nume de cod BBD100

BlackBerry lucreaza la un nou terminal cu nume de cod BBD100

Cred că mai corect ar fi să spunem că TCL lucrează la un nou terminal BlackBerry, însă, dată fiind relația strânsă dintre cele două companii și promisiunile canadienilor că monitorizează foarte atent producția de telefoane care se vor vinde sub brandul lor, ne rezumăm la formularea din titlu. Până la urmă este mai important că BlackBerry a găsit o oarecare cadență și scoate în mod regulat câte un nou terminal Android pe piață, pentru a-și asigura o prezență (oricât de mică ar fi ea) în rândul producătorilor de smartphone.

Despre BBD100 (în mod clar este doar un nume de cod și denumirea comercială va fi alta) nu sunt prea multe de spus. Se va baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 625 sau 626 (probabil că va fi a doua variantă) și va avea un display full HD de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce înseamnă că este un full touch. Doar o tastatură care ar ieși de sub ecran în stilul Priv ar putea să fie o surpriză, în rest QWERTY-ul clasic care a consacrat producătorul canadian se pare că lipsește în cazul acestui smartphone care se pregătește să apară oficial. Alte detalii nu se cunosc deocamdată despre BBD100, un telefon despre care unele voci spun că ar putea fi BlackBerry DTEK55.

Cât de aproape este el de momentul apariției oficiale? Vom afla cu siguranță destul de repede, pentru că prevăd și alte detalii despre acest smartphone care vor ajunge în atenția opiniei publice din diferite surse.

via PocketNow

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep