HomeFeaturedFocusCateva informatii recente despre OnePlus 5

Cateva informatii recente despre OnePlus 5

Cu o dată a anunțului oficial stabilită pe 20 iunie și comunicată chiar de către producătorul chinez, terminlul pare intrat în linie dreaptă înaintea debutului său. Iar informațiile despre el nu se mai opresc, fie că vorbim despre detalii oficiale sau despre surse terțe, fie că vorbim despre pure speculații care dau apă la moară entuziaștilor Android. Așa că m-am gândit că nu ar strica un scurt rezumat al acestor detalii care par să contureze un smartphone extrem de atractiv.

În primul rând chiar cei de la OnePlus confirmă că pe partea din spate a telefonului va fi prezent un sistem dual camera. Fără detalii de natură tehnică, însă cu o fotografie de presă din care se vede foarte bine spatele telefonului. Suficient cât să încânte ochiul fanului nerăbdător.

Avem apoi o informație, care mie mi se pare a fi cea mai interesantă. Un operator din Marea Britanie, O2, va avea telefonul în ofertă. Deja apare listat în pagina de dispozitive viitoare pe care le vor oferi abonaților. În speranța că nu este doar o încercare de a face valuri pe marginea unui subiect fierbinte, pentru a atrage capital de imagine, ar fi un pas destul de mare pentru OnePlus, în direcția unei prezențe cât mai solide pe piețele occidentale. Și sper ca astfel de colaborări cu operatorii să fie tot mai frecvente.

Nu în cele din urmă, avem chiar din mai multe părți confirmarea faptului că va exista și o versiune cu memorie RAM de 8 GB. Ceea ce sună bine în combinație cu chipset-ul de top Qualcomm Snapdragon 835 deja confirmat. Atât Amazon India, care a făcut valuri cu venirea acestui smartphone, a vehiculat această informație, dar acum ea a apărut și în baza de date a Geekbench.

Eu zic că OnePlus 5 o să fie un hit și pare că producătorul chinez a învățat din greșelile făcute la versiunile anterioare și este mult mai bine pregătit. Sper să nu mă contrazică faptele.

via AndroidPure

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep