HomeFeaturedFocusUn misterios smartphone ZTE A2018 apare in baza de date GFXBench

Un misterios smartphone ZTE A2018 apare in baza de date GFXBench

În afară de datele standard care ies la iveală cu ocazia testării unui dispozitiv în aplicația de benchmark și care sunt, de cele mai multe ori, de natură tehnică, nu prea se cunosc detalii comerciale despre acest smartphone. Nici măcar la nivel de denumire comercială, pentru că sunt destul de sigur că A2018 este doar un cod intern. Există unele voci neoficiale care spun că este o versiune puțin mai ieftină a lui Axon 7s. Nu vreau să speculez nimic pe această temă, așa că trecem la lista cu specificații tehnice pe care le propune acest ZTE A2018.

Terminalul este construit în jurul unui display QHD de 5,5 inchi (rezoluție 1440 x 2560 pixeli), în spatele căruia pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon 820 ajutat de o memorie RAM de 4 GB. O capacitate internă de stocare de 128 GB, un Android 6.0 Marshmallow, o cameră foto principală cu senzor de 12 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli completează lista de specificații care se cunosc până în prezent despre acest smartphone. Care, trebuie să recunoaștem, nu arată deloc rău și are câteva argumente de partea lui.

S-ar putea să vedem aceste caracteristici împachetate și cu un preț mic și atunci tot pachetul devine mult mai atractiv. Însă pare să mai fie mult până la un anunț oficial, judecând după liniștea pe marginea acestui subiect.

via GFX Bench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep