HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata ecranul secundar de pe Meizu Pro 7

FOTO: cum arata ecranul secundar de pe Meizu Pro 7

Am tot vorbit în ultima vreme despre acest terminal pentru că vrea să inoveze și propune un display secundar, mai mic (se spune că este un e-ink), plasat pe partea din spate a telefonului, pentru notificări, dar și pentru a prelungi, atunci când este nevoie, autonomia aparatului. Este o idee cel puțin îndrăzneață pe care și-au asumat-o cei de la Meizu, de aceea mulți au fost curioși să vadă cum va fi ea implementată. Până acum am avut doar fotografii generate de calculator, însă iată că acum au apărut în presa de specialitate două fotografii cu telefonul în real life.

Așa că vedem ceva mai clar cum a ales Meizu să materializeze această idee năstrușnică și, în plus, ne facem o impresie și despre aspectul general al terminalului. Meizu Pro 7 nu arată rău, însă personal consider că acest ecran secundar nu are o utilitate foarte clară și că mai mult poate încurca. Este o opinie personală, chiar m-ar interesa să aflu și alte păreri legate de un al doilea ecran și despre plasarea acestuia în cazul Meizu Pro 7.

Până atunci, lăsăm fotografiile să vorbească de la sine.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

  1. Sincer sa fiu cele douoa poze mi se par fake. La poza 1 culoarea degetelor, din stanga si dreapta telefonului, si faptul ca avem 3 degete cu unghii lungi, probabil de femeie si degetul mare fara unghie. La poza 2 acelasi comentariu si mai adaug ca mi se pare cam nefireasca pozitia maini si continuarea ei catre degetul mic.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep