HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Samsung Galaxy Note 8 si cateva specificatii

FOTO: cum arata Samsung Galaxy Note 8 si cateva specificatii

De fapt este și un scurt material video, o simulare grafică, la fel ca și cele două fotografii care ne lasă să avem o idee despre cum va arăta viitorul phablet al producătorului coreean. Un terminal așteptat de foarte mulți, în care își pun speranțele atât fanii seriei, cât și cei de la Samsung, care au rămas datori după eșecul înregistrat cu Galaxy Note 7.

Dincolo de aspectul grafic, despre care fotografiile și scurtul clip video spun mai multe decât aș putea eu să o fac, avem și câteva zvonuri de natură tehnică. Zvonuri care vorbesc despre un chipset Qualcomm Snapdragon 835 sau Exynos 8895, despre o memorie RAM de 6 GB, despre un display AMOLED de 6,3 inchi și proporție 18,5:9 și despre un sistem dual camera plasat pe spatele telefonului, alături de senzorul pentru citirea amprentei digitale, cu doi senzori de 12 megapixeli. Mai există ceva informații legate de capacitatea acumulatorului, care se pare că va fi de 3300 mAh.

Probabil că aceste zvonuri și leak-uri despre Samsung Galaxy Note 8 se vor înteți pe măsură ce se apropie momentul anunțului oficial.

via DroidHolic

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep