HomeFeaturedFocusVodafone Smart V8, un telefon care arata destul de bine

Vodafone Smart V8, un telefon care arata destul de bine

Din când în când Vodafone mai vine sub propriul brand cu câte un terminal care arată chiar bine, într-o mulțime de telefoane entry care încearcă să țină prețul cât mai jos. Iar noul Smart V8 pare unul dintre aceste dispozitive, care are de oferit câteva specificații interesante, împachetate într-un aspect îngrijit și construit cu materiale de calitate. În plus, s-ar putea să aibă un preț destul de competitiv, pentru vă este în interesul operatorului să își împingă în față propriile terminale.

Vodafone Smart V8 pare să fie un ZTE V870 rebrand-uit, cu câteva mici modificări de ordin tehnic. O construcție metalică destul de elegantă ascunde un chipset Qualcomm Snapdragon 435 cu procesor octa-core de până la 1,4 GHz. O memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB ajută acest chipset. Toate stau cuminți în spatele unui display IPS de 5,5 inchi și rezoluție full HD, protejat cu sticlă 2.5D pentru un efect de curbare. Un Android 7.1.1 Nougat, un senzor pentru citirea amprentei digitale, o cameră foto principală de 16 megapixeli, una frontală de 8 megapixel și un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh formează restul specificațiilor tehnice care merită evidențiate.

Arată bine și sper eu că va avea un preț competitiv. Să vedem dacă ajunge și în oferta din România. Ar fi păcat să nu se întâmple acest lucru.

via Vodafone

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep