HomeFeaturedFocusLa 20 de ani de Orange clientii primesc 20 GB de trafic...

La 20 de ani de Orange clientii primesc 20 GB de trafic gratuit

Orange_20_ani

Azi Orange România împlinește 20 de ani și cu această ocazie își răsplătește clienții cu 20 GB trafic gratuit, timp de 2 luni.

”Pentru a sărbători loialitatea celor peste 10 milioane de români care, de-a lungul anilor, au ales serviciile Orange și ne-au inspirat să fim mai buni, toți clienţii vor primi 20 GB pe lună, timp de două luni și 20 de zile de oferte aniversare în magazinul online.”

20 de ani e o cifră rotundă, puține companii sunt capabile să spună că au un așa istoric. Câteva din chestiile relevante vizavi de Orange România:

– clienții Orange au au beneficiat, în premieră, de serviciul MMS (multimedia messaging)

– conectivitate îmbunătățită prin tehnologia EDGE

– HD Voice

–  viteze 4G+ și de o calitate mai bună prin Apel 4G

 

Bonusul aniversar este oferit tuturor clienților, persoane fizice și juridice, cât și utilizatori ai cartelelor pre-plătite, indiferent de vechimea pe care o au în rețea.

Cum se activează: bonusul va fi disponibil prin activarea acestuia o singură dată în Contul meu Orange, fie din aplicație, fie pe desktop. Pentru activare, clienții cu telefoane Android și iOS își pot descărca ultima variantă a aplicației Contul meu din PlayStore și din AppStore. Perioada de activare este între 6 iunie – 30 iunie. Bonusul de internet se va consuma înaintea resurselor incluse în abonamentele clienților și a opțiunilor configurate de utilizatorii de cartele pre-plătite.

Dincolo de cei 20 GB de trafic oferit clienților, mai sunt și 20 de zile de oferte speciale în magazinul online Orange Store: reduceri la telefoane și accesorii, bonusuri de puncte Orange Thank You, etc.

”În 20 de ani de prezență în România, am crescut alături de clienții noștri. Le-am ascultat nevoile și am inovat, astfel încât să răspundem așteptărilor lor. Standardele lor au devenit reperele noastre și ne-am propus de fiecare dată să întrecem așteptările. Acum, după două decenii, ne dorim să le mulțumim și să răsplătim fidelitatea clienților noștri. Toate produsele și serviciile oferite clienților noștri de-a lungul acestor ani reflectă preocuparea constantă a unei echipe de profesioniști de a inova, astfel încât să oferim clienților acces la noi oportunități aduse de transformarea digitală prin intermediul conectivității crescute și al unei rețele de încredere.” a declarat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer  în cadrul Orange România.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep