HomeEvenimenteInvitatie la Linux Open Alternative Day: 13 iunie, TechHub Bucuresti

Invitatie la Linux Open Alternative Day: 13 iunie, TechHub Bucuresti

open-vs-open-source

Pe 13 iunie o să aibă loc la București, în cadrul TechHub, ediția cu numărul 11 a LOAD (Linux Open Alternative Day), un eveniment adresat comunității Open Source locale.

Printre invitatii acestei editii se numara Valentin Gosu, Senior Software Engineer la Mozilla, care va susține prezentarea: „Lupta cu uriașii. Cum păstrăm un Internet liber.” Mircea Mitu, un alt invitat special la LOAD, este unul dintre cei mai experimentați specialiști în tehnologiile open source. După ce a fost responsabil de soluțiile de securitate pentru platformele Linux la BitDefender și Softwin, Mircea a fondat IT Assist. Compania are la activ un număr impresionant de proiecte bazate pe tehnologii open source. Prezentarea lui Mircea la LOAD este foarte incitanta: “Adio Linux”.

Un alt invitat special la această ediție este Marius Pană, CEO și fondator Spearhead Systems, care dispune de o experiență de peste 15 ani pe zona de IT Service și multiple certificări in domeniul Red Hat Linux. Marius Pană va susține un workshop  ce se prefigureaza foarte interesant: “A step towards self healing IT systems”. Cătălin Popa (Azure Business Development Manager – Microsoft) va susține două workshopuri dedicate integrării tehnologiilor open source pe platforma de cloud computing Windows Azure.

Detalii suplimentare și agenda se găsesc aici.

Participarea la eveniment este gratuită, în limita celor 100 de locuri disponibile. Cei interesați pot să se înregistreze aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep