HomeFeaturedFocusLG a prezentat un G6+ cu capacitate de stocare interna de 128...

LG a prezentat un G6+ cu capacitate de stocare interna de 128 GB

Din păcate pentru entuziaști, odată cu capacitatea internă de stocare de 128 GB nu vine și o memorie RAM de 6 GB, așa cum mulți se așteptau. În schimb vine o încărcare wireless prin tehnologie Qi, cu o gamă nouă de culori și o pereche de căști premium Bang&Olufsen inclusă în pachetul standard. Din acest ultim punct de vedere mă aștept ca prețul să fie ceva mai mare, însă deocamdată detaliile comerciale legate de LG G6+ nu au fost făcute publice. Probabil că producătorul coreean va lansa acest model în țara natală, în primă fază, urmând ca apoi să devină disponibil și la nivel global.

În ceea ce privește gama nouă de culori, aceasta include Optical Marine Blue, Optical Terra Gold și Optical Black. Ideea de bază este că spatele telefonului va aduce un efect de schimbare de culoare în funcție de lumină și de unghiul din care este privit.

Odată cu acest model nou de LG G6, producătorul coreean a lansat și primul update major de software de care se vor bucura toți posesorii de G6, nu doar cei care vor achiziționa LG G6+. Printre noutățile aduse de acesta se numără prelungirea autonomiei prin tehnologia Low Power Consumption, îmbunătățește recunoașterea facială, umblă la partea de calitate a sunetului și aduce o funcție interesantă, care poate înregistra automat anumite convorbiri.

Același update aduce și LG Pay, dar doar pentru utilizatorii din Coreea de Sud natală.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep