HomeFeaturedFocusLG X Charge isi face aparitia in Statele Unite

LG X Charge isi face aparitia in Statele Unite

Fără să am nici cea mai vagă idee dacă terminalul respectiv va ieși din Statele Unite sau este o apariție destinată exclusiv celor de la Comcast/Xfinity, o rețea care aparție operatorului Verizon, am ales să vorbesc totuși câteva momente despre acest smartphone LG. Până la urmă speranța moare ultima și mi-ar plăcea să cred că producătorul coreean are planuri mai mari cu acest X Charge.

Terminalul vine cu cea mai mare capacitate de acumulator pe care a folosit-o LG până acum pe un telefon de-al său, 4500 mAh și acesta pare a fi principalul argument de vânzare al telefonului: o autonomie peste medie. În rest, avem un display HD (720p) de 5,5 inchi, un chipset cu procesor octa-core de 1,5 GHz și o memorie RAM de 2 GB (se pare că va exista și o versiune cu doar 1,5 GB de memorie RAM).

Capacitatea internă de stocare este de 16 GB și poate fi extinsă prin microSD, camera foto principală are un senzor de 13 megapixeli, camera foto frontală este de 5 megapixeli, iar sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat.

În ciuda construcției de plastic, acumulatorul nu se poate înlocui decât în centrele specializate.

Prețul de vânzare este unul destul de interesant, de 130 dolari (fără obligații contractuale, dar probabil blocat în rețea), un motiv în plus pentru a spera că LG X Charge va cunoaște o disponibilitate mai generoasă în viitor, înclusiv pe piețele europene.

via PRnewswire

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep