HomeFeaturedFocusZTE nubia NX907J trece pe la TENAA si isi dezvaluie specificatiile tehnice

ZTE nubia NX907J trece pe la TENAA si isi dezvaluie specificatiile tehnice

Este, din câte se pare, un smartphone entry-level, care va face parte cel mai probabil din familia nubia M2. Cel puțin asta spun voci din piață care cunosc mai bine sistemul de codificare folosit de producătorul chinez. NX907J este doar un nume de cod, dar deocamdată este singurul pe care îl avem. Așa că, fără să mai pierdem vremea cu detaliile comerciale și așa puține (spre inexistente), mai bine ne uităm la partea tehnică a lui ZTE nubia NX907J.

Terminalul este construit în jurul unui display HD (720p) de 5,5 inchi, care ascunde în spatele său un chipset cu procesor octa-core de 1,4 GHz. O memorie RAM de 2 GB, o capacitate internă de stocare de 16 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli, dar și Androidul 6.0.1 Marshmallow și acumulatorul cu capacitate de 2900 mAh ne demonstrează foarte clar că telefonul nu vrea să emită niciun fel de pretenție la nivel de configurație. Are strictul necesar pentru a nu pune probleme în condiții de utilizare moderată.

Tocmai de aceea sunt tentat să cred că argumentul său de vânzare va fi la nivel de preț. Însă certitudinea pe această teorie va veni doar în momentul unui anunț oficial, care nu ar trebui să fie foarte departe, dacă judecăm după certificarea obținută din partea TENAA pentru vânzarea pe piața din China.

via TechAndroids

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep