HomeFeaturedFocusMoto Z2 Play prezentat oficial, vine cu noi Moto Mods-uri

Moto Z2 Play prezentat oficial, vine cu noi Moto Mods-uri

Lenovo a anunțat Moto Z2 Play, un telefon care a fost destul de mult în atenția opiniei publice în ultima perioadă. Așa cum au promis, au păstrat compatibilitatea cu vechile Moto Mods, dar au adus și versiuni noi ale acestora, sau chiar accesorii noi și destul de interesante. În ceea ce privește telefonul, Lenovo a vrut să aducă câteva îmbunătățiri în zone cheie și să propună un terminal “mai subțire, mai ușor și mai rapid”. O să trecem destul de repede peste detaliile de ordin fizic, acolo unde sunt evidente aceste îmbunătățiri și o să ne oprim la partea tehnică.

Avem un terminal construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 626, care poate fi asortată cu o memorie RAM de 3 GB și o stocare internă de 32 GB, sau cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Toate ascunse în spatele unui display IPS de 5,5 inchi și rezoluție full HD. O cameră foto principală de 12 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, conectorul USB Type-C sau jack-ul de 3,5 mm sunt câteva dintre specificațiile care merită amintite.

La nivel de Moto Mods, pe lângă compatibilitatea cu cele de anul trecut, avem câteva apariții noi.

Moto GamePad este un accesoriu care transformă telefonul într-un controller precum cele dedicate, pentru o experiență de gaming cât mai reală. Are un acumulator propriu de 1350 mAh.

Moto TurboPower este o extensie a acumulatorului cu încă 3490 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă. JBL SoundBoost 2 este acum rezistent la stropirea cu apă și aduce, pe lângă cele două difuzoare de 3 W și un acumulator suplimentar de 1000 mAh. În cele din urmă, Moto Style Shell este o carcasă cu suport pentru încărcare wireless.

Deocamdată nu se cunosc detalii comerciale despre disponibilitatea și prețul lui Moto Z2 Play. Telefonul a fost listat ieri în Brazilia, la un preț de aproximativ 800 dolari, cam mare după părerea mea. Însă prefer să aștept niște informații oficiale legate de preț și disponibilitate.

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep