HomeFeaturedFocusZTE nubia Z17 anuntat oficial, primul smartphone cu 8 GB de RAM

ZTE nubia Z17 anuntat oficial, primul smartphone cu 8 GB de RAM

Am cam întârziat cu materialul despre anunțul oficial al lui ZTE nubia Z17, dar nu puteam să ignorăm acest moment, pentru că vorbim despre primul smartphone care vine cu o memorie RAM de 8 GB. Și cum și restul specificațiilor sunt pe măsura acestei trăsături, aș spune încă din start că avem un smartphone de top, care oferă cam tot ceea ce își poate dori un utilizator de Androide. Un telefon care poate reprezenta un succes pentru producătorul chinez, în măsura în care disponibilitatea sa va fi cât mai largă, la nivel global. Pentru că în rest, totul pare să arate ideal, chiar și la nivel de prețuri. Dar vom reveni pe final cu detaliile comerciale.

ZTE nubia Z17 este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 835 care pulsează în spatele unui display IPS full HD (1080 x 1920 pixeli) de 5,5 inchi, cu margini laterale extrem de subțiri, pentru un aspect în ton cu flagship-urile actuale de la Samsung sau LG. La nivel de memorii, pe lângă versiunea de top cu 8 GB de RAM și stocare internă de 128 GB, mai avem o versiune cu 6 GB de RAM și aceeași capacitate de stocare de 128 GB, dar și una cu 6 GB de memorie RAM și stocare internă de 64 GB.

În ceea ce privește abilitățile foto, pe partea din spate a telefonului avem un sistem dual camera cu doi senzori, unul de 12 megapixeli și unul de 23 megapixeli, cu zoom optic 2x, iar frontal avem o cameră cu senzor de 16 megapixeli.

Telefonul este prevăzut cu un acumulator de 3200 mAh, cu suport pentru Quick Charge 4+ și cu o funcție specială numită NeoPower 3.0 care permite prelungirea autonomiei prin oprirea automată a aplicațiilor din background. Sistemul de operare este un Android 7.1.1 Nougat cu Nubia UI 5.0 peste el.

Un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului și o certificare IP67, un difuzor cu Dolby Atmos, un emițător infra-roșu și Cristiano Ronaldo ca ambasador de imagine a acestui telefon, par să desăvârșească rețeta succesului pentru ZTE nubia Z17.

Terminalul va fi disponibil în variante negru, auriu, roșu sau albastru, dar și una cu negru și auriu, iar prețurile de vânzare încep de la aproximativ 410 dolari pentru versiunea cea mai de jos și ajung la aproximativ 580 dolari pentru varianta de top, cu 8 GB de RAM și stocare de 128 GB. Se pot înregistra precomenzi, iar livrările încep pe 6 iulie. Părerea mea este că nu sună deloc rău și că acest smartphone chiar are șanse să fie un succes.

via PhoneRadar

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep