HomeFeaturedFocusOppo R11 Plus prezentat oficial, un phablet de 6 inchi interesant

Oppo R11 Plus prezentat oficial, un phablet de 6 inchi interesant

Fanii telefoanelor mari cu specificații interesante, peste medie și cu bugete limitate, au acum o nouă opțiune în cazul în care vor să achiziționeze un dispozitiv nou. Oppo a listat oficial modelul R11 Plus, la foarte scurt timp după ce a prezentat oficial Oppo R11. Rețeta este în mare aceeași, s-a trecut așa cum am spus la o dimensiune mai mare, însă s-au păstrat accentele pe zona de fotografie. Și, deși nu se cunoaște încă un preț (și nici alte detalii comerciale), sunt convins că Oppo nu va exagera din acest punct de vedere.

Dincolo de display-ul AMOLED de 6 inchi și rezoluție full HD (1080 x 1920 pixeli), telefonul este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 660 cu procesor octa-core de până la 2,2 GHz, ajutată de o memorie RAM de 6 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB. La nivel de camere foto nu s-a schimbat nimic față de Oppo R11. Avem același sistem dual camera cu un senzor de 20 de megapixeli și unul de 16 megapixeli (senzori Sony IMX350 și Sony IMX398) cu zoom optic 2x și o cameră foto frontală de 20 megapixeli.

Un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh cu suport pentru VOOC Flash Charge, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat în față, pe butonul hardware și un Android 7.1.1 Nougat completează lista cu specificații tehnice care merită evidențiate.

La nivel oficial, nu există încă detalii comerciale, legate de disponibilitatea acestui telefon sau de prețul de vânzare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep