HomeFeaturedFocusTelefoanele Vertu vor fi produse de TCL

Telefoanele Vertu vor fi produse de TCL

Odată cu schimbarea proprietarului și predarea frâielor companiei în mâinile controversatului om de afaceri turc Hakan Uzan, care a preluat Vertu de la Godin Holdings, producătorul de telefoane de lux pare să își fi schimbat și strategia de business. Altfel nu se explică o creștere destul de subită a prețurilor de vânzare, nu că telefoanele Vertu ar fi fost prea ieftine înainte. Vă aduceți aminte de cea mai recentă ispravă a companiei, Vertu Signature Cobra, un feature phone cu preț de 360.000 dolari.

Acum iese la iveală o altă componentă a strategiei, care presupune scăderea costurilor de producție. Și care se concretizează prin cedarea procesului de producție către TCL, compania chineză care fabrică și terminalele Alcatel și BlackBerry. Adică, cu alte cuvinte, fabricăm mai ieftin (în China) și vindem mai scump. Rețeta perfectă pentru afaceri de succes. Produse care prind la naivi și snobi dispuși să plătească doar pentru a se simți mai cu moț decât restul muritorilor.

Deși nu s-au detaliat informațiile despre acest parteneriat, se știe că o serie de terminale Vertu este deja în proces de producție. Un lot de 30.000 de unități, care vor fi vândute cu apriximativ 8500 de euro per bucată. Asta doar după ce vor trece printr-un proces de înnobilare manuală, realizată în ateliere din Marea Britanie.

Noua serie de telefoane Vertu este programată să apară în luna septembrie.

via PocketLint

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep