HomeFeaturedFocusZTE nubia M2 Play listat oficial

ZTE nubia M2 Play listat oficial

Un nou membru al familiei nubia M2 își face intrarea oficială. O intrare destul de liniștită și discretă, care s-a concretizat cu o listare a terminalului pe site-ul oficial al producătorului chinez, fără detalii de natură comercială, însă cu lista completă de specificații, care ne dezvăluie un mid-range interesant, cu construcție metalică de tip unibody, care, asociat cu un preț atractiv, s-ar putea să aibă ceva succes. Asta cu condiția să devină disponibil pe cât mai multe piețe, dacă se poate și occidentale, ca să se bucure și utilizatorii europeni de acest smartphone.

ZTE nubia M2 Play este construit în jurul unui display HD (720p) de 5,5 inchi, care ascunde în spatele său o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 435 (cu procesor octa-core de până la 1,4 GHz) cu o memorie RAM de 3 GB și cu o capacitate internă de stocare de 32 GB, care poate fi extinsă cu încă 128 GB prin microSD.

La nivel de abilități foto avem o cameră principală cu senzor de 13 megapixeli și o cameră frontală de 5 megapixeli (f/2.4). Sistemul de operare este un Android 7.1 Nougat, acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh, în partea din față avem și un senzor pentru citirea amprentei digitale. Peisajul este destul de complet și pare suficient pentru nevoile unui utilizator mediu. În condițiile unui preț cinstit și a unei disponibilități globale, telefonul poate fi un succes.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep