HomeFeaturedFocusMoto Z2 va avea Snapdragon 835 si 4 GB de memorie RAM

Moto Z2 va avea Snapdragon 835 si 4 GB de memorie RAM

Cel puțin așa reiese din baza de date a Geekbench, acolo unde se pare că telefonul a fost listat, ceea ce înseamnă că o unitate funcțională, a rulat aplicația de benchmark. Ochii fanilor sunt îndreptați asupra lui Moto Z2 și Moto Z2 Force (unele voci spun că este același lucru), mai ales acum, după ce versiunea mai slabă, Moto Z2 Play, a fost prezentată oficial și nu arată deloc rău. Și, din ceea ce vedem din Geekbench, nici fratele mai mare și mult așteptat nu se lasă mai prejos.

Dincolo de combinația de chipset Qualcomm Snapdragon 835 și memorie RAM de 4 GB, plus un sistem de operare Android 7.1.1 Nougat care a ieșit la iveală, avem și un scor în Geekbench destul de apropiat de ceea ce a arătat OnePlus 5, despre care am vorbit ceva mai devreme. Dacă adăugăm și compatibilitatea cu Moto Mods și apariția unor Mods-uri noi, noul Moto Z2 are toate șansele să fie un telefon chiar reușit, așa cum a fost și prima versiune, Moto Z.

Încă de la review-ul de Moto Z am rămas cu senzația că Lenovo ar trebui să se chinuie mai mult să vândă cât mai bine aceste terminale, să investească mai puternic în marketing, pentru că potențial există, piața încă crește, iar ele chiar sunt reușite și este păcat că nu ajung la mai mulți consumatori.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep