HomeFeaturedFocusSurface Laptop este un produs care nu se repara. Sa speram ca...

Surface Laptop este un produs care nu se repara. Sa speram ca nici nu se strica

surfacebook

Dacă ați urmărit lansările din ultima perioadă atunci știți că Microsoft a adus pe piață un nou produs hardware, în seria Surface. Este vorba despre Surface Laptop, un laptop construit similar cu tabletele Surface, care la rândul său beneficiază de configurații hardware multiple (și atractive) plus un ecran touch.

E o alternativă pentru toți cei cărora ideea de tabletă hibrid Surface Pro nu le-a plăcut și se evidențiază ca fiind primul produs care vine cu Windows 10 S, adică sistemul de operare Windows 10 Pro, blocat să funcționeze doar cu aplicații din Windows Store.

Ceea ce probabil nu știți este că iFixit l-a luat la puricat și a ajuns la concluzia că acest laptop nu se poate repara. Dacă ar fi putut i-ar fi dat nota –1, dar cum nu se poate s-au mulțumit cu 0 din 10.

E ăsta un lucru rău? Depinde de performanțele și calitatea de care va da dovadă în timp. Pentru că utilizatorii preferă un produs care nu se strică și care nu se poate repara, unuia care se repară ușor, dar e mereu stricat.

Uitați ce zice iFixit despre Surface Laptop:

Cred că e o chestiune de optică. Voi ce ziceți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep