HomeMobileAndroidVIDEO: cat de bine rezista HTC U11 la tortura JerryRigEverything

VIDEO: cat de bine rezista HTC U11 la tortura JerryRigEverything

jerry

Dacă vă interesează cum rezistă HTC U11 la zgârieturi, îndoiri și alte feluri de ”tortură” atunci e cazul să urmăriți cu atenție materialul video de mai jos, făcut în stilul clasic al JerryRigEverything. V-am mai spus de multe din isprăvile sale de până acum și în alte materiale, cel de azi e unul nou nouț și de maximă importanță: avem în teste un HTC U11 (care e unul dintre cele mai bune aparate Android pe care am avut ocazia să le testăm până acum) și am vrut să aflăm la ce trebuie să ne așteptăm după o utilizare îndelungată.

Ei bine, se pare că inovațiile aduse de HTC U11 – ecran curbat, opțiunea Edge – nu sunt elemente care să îl avantajeze într-un test de ”tortură”. Explicația o vedeți mai jos:

Ultimele modele de HTC – U Ultra și U11 au venit cu elemente interesante (ca să nu zic ciudate) vizavi de design: material strălucitor, carcasă rotunjită, multă sticlă. Astea nu sunt chestii care să avantajeze telefoanele atunci când le scăpăm pe jos sau le ținem în același buzunar cu un set de chei, îi dăm foc sau îl îndoim.

Rezultatele testului sunt în materialul video de mai sus și din păcate HTC U11 nu iese învingător. Însă … contează? Pentru unii da, pentru marea majoritate nu prea – cine dă banii pe un astfel de flagship se presupune că va avea grijă de el, nu?

Singurul lucru cu adevărat dureros este testul de îndoire unde HTC U11 are soarta unui iPhone. Și poate nu doar pentru că începe să arate tot mai mult ca un produs Apple …

Ce ziceți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep