HomeFeaturedFocusMaze Alpha, specificatii tehnice complete si detalii comerciale

Maze Alpha, specificatii tehnice complete si detalii comerciale

Am mai vorbit despre acest smartphone cu design spectaculos al unui producător chinez destul de necunoscut, însă acum au apărut și detalii comerciale, cu terminalul deja disponibil la precomandă. În plus, informațiile de natură tehnică sunt acum complete și oficiale, așa că merită să trecem în revistă configurația propusă de Maze Alpha, dincolo de aspectul fizic ce se evidențiază prin display-ul cu margini foarte subțiri, care ocupă aproape în întregime suprafața frontală, după modelul brevetat de Xiaomi cu al său Mi Mix. De altfel este un concurent direct pentru acest smartphone, o alternativă mai ieftină. Și este și strategia de poziționare a celor de la Maze Mobile.

Maze Alpha este construit în jurul unui display IPS LCD full HD (1080 x 1920 pixeli) de 6 inchi, cu margini extrem de subțiri în laterale și în partea de sus. Sub acesta pulsează un chipset MediaTek Helio P25, cu procesor octa-core de 2,5 GHz. La nivel de memorii avem două variante. Una cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB și una cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Pe partea din spate avem un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă.

Vin și detaliile comerciale. Deocamdată este disponibilă varianta cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB, care poate fi deja precomandată la doar 179 dolari. Prețul întreg, după perioada de precomandă este de 219 dolari, pentru aceeași variantă. Și doar în culoarea neagră. Nu există detalii despre versiunea cu 6 GB de RAM și stocare de 128 GB. Maze Alpha poate fi găsit pe GearBest, magazin online care face livrări și în România.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep