HomeFeaturedFocusYouTube este folosit de 1,5 miliarde de utilizatori inregistrati in fiecare luna

YouTube este folosit de 1,5 miliarde de utilizatori inregistrati in fiecare luna

Platforma pentru conținut video a prezentat câțiva parametri interesanți în cadrul conferinței VidCon (un eveniment dedicat celor mai populari generatori de conținut). Prin vocea CEO-ului YouTube, Susan Wojcicki, au fost făcute publice câteva cifre interesate și spectaculoase. Probabil că cel mai puternic WOW a fost născut de cei 1,5 miliarde de utilizatori înregistrați care folosesc lunar platforma, pe lângă care se adaugă, destul de probabil, încă câteva sute de milioane care nu se loghează atunci când accesează YouTube. Probabil că această cifră a vrut să fie momentul maxim, însă mie mi s-au părut senzaționale și alte detalii care și-au făcut loc în prezentarea CEO-ului YouTube.

De exemplu, mi s-a părut foarte fain că cea mai mare creștere (cea mai accelerată) în rândul platformelor care accesează aplicația YouTube o înregistrează televizoarele. Cred că această cifră/declarație este elocventă pentru viitorul televiziunii.

De asemenea o cifră senzațională, dar pe de altă parte ușor îngrijorătoare, este dată de faptul că fiecare utilizator de YouTube (probabil cei înregistrați) urmărește aproximativ o oră de conținut video în fiecare zi, de pe un dispozitiv mobil. Mi se pare extrem de mult, în condițiile în care o bună parte din cei 1,5 miliarde de utilizatori înregistrați probabil că nu accesează zilnic YouTube-ul. Asta înseamnă că există persoane care își ocupă o mare parte din zi urmărind clipuri de pe dispozitivul mobil, care de cele mai multe ori este un smartphone. Ușor îngrijorător!

via TechCrunch

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep