HomeFeaturedFocusLG a prezentat un display OLED de 77 inchi, transparent si flexibil

LG a prezentat un display OLED de 77 inchi, transparent si flexibil

Chiar dacă pare un produs destul de scump (cel puțin pentru moment) și cu utilizări oarecum limitate, realizarea celor de la LG Display nu trebuie deloc privată de laudele care i se cuvin. Și nu atât pentru dimensiunea de 77 de inchi a panelului, sau pentru rezoluția sa QHD de 3840 x 2160 pixeli. Nici măcar transparența sa de 40% nu este, cel puțin din punctul meu de vedere, cea mai mare surpriză plăcută pe care o aduce acest panel.

Mi se pare impresionantă flexibilitatea sa. Display-ul poate fi rulat sub forma unui sul cu diametrul de doar 16 centimetri. Ceea ce este cu adevărat spectaculos.

În ceea ce privește posibilele utilizări ale unui astfel de produs, evident ele se regăsesc în partea de publicitate/promovare de produs. Vitrinele magazinelor de lux ar putea folosi astfel de ecrane. De asemenea, un birou/showroom inteligent ar putea beneficia mult de pe urma capitalului de imagine atras de un astfel de panel. Probabil că sunt și alte idei, eu am expus doar câteva. Oricum, până va avea un preț care să îl facă cât de cât accesibil, rămâne doar cu titlu de realizare a celor de la LG Display, unul dintre cei mai inovatori și dinamici producători de panel-uri, atât pentru dispozitive mobile, cât și de dimensiuni mai mari, la nivel global.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep