HomeFeaturedFocusZTE Small Fresh 5, un smartphone atractiv

ZTE Small Fresh 5, un smartphone atractiv

Aș spune că este atractiv datorită raportului preț/specificații extrem de avantajos, dar și unei game de culori pe care alții o scot în față ca fiind ceva extraordinar. Dark Night Gray, Elegant Gold, Glacier Blue sau Green arată foarte bine pe construcția metalică de tip unibody, mai ales ultima dintre ele, care se potrivește cel mai bine cu denumirea. Iar în ceea ce privește prețul, avem un terminal mid-range cu câteva specificații interesante, care vine la un preț de doar 200 de dolari, valabil ce-i drept pe piața din China. Chiar și așa mie îmi sună bine și o să încerc să argumentez.

ZTE Small Fresh 5 este construit în jurul unui display IPS de 5 inchi și rezoluție HD (720 x 1280 pixeli). În spatele acestuia pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon 425 (cu procesor quad-core), ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB. La nivel de abilități foto, terminalul are pe partea din spate un sistem dual camera inedit, cu un flash între cei doi senzori. Senzorul mare este de 13 megapixeli, iar cel mic, care adună detalii despre fundal, are 2 megapixeli. Tot în spate avem și un senzor pentru citirea amprentei digitale. Camera foto frontală este prevăzută cu un senzor de 5 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 2500 mAh, iar sistemul de operare este un Android 7.1 Nougat cu interfața proprietară a ZTE peste el. Există și un slot microSD, pentru cei care au nevoie de spațiu de stocare mai mult.

Cel puțin pe hârtie mi se pare foarte interesant. Și ca specificații, dar și ca aspect fizic. Pentru cei atenți la buget există o variantă cu 3 GB de memorie RAM și stocare internă de 16 GB, care are un preț de aproximativ 145 dolari.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep