HomeFeaturedFocusAsus Zenfone 4 Max prezentat oficial, focus pe autonomie

Asus Zenfone 4 Max prezentat oficial, focus pe autonomie

Producătorul taiwanez a prezentat oficial modelul Zenfone 4 Max și, cum era de așteptat, accentul cade pe oferirea unei autonomii cu mult peste medie. Cred că nu va fi foarte greu, pentru că acumulatorul cu o capacitate de 5000 mAh vine asortat și cu câteva funcții care merg în aceeași direcție. Modul PowerMaster este conceput tocmai pentru a prelungi durata bateriei.

Dincolo de acest focus pe autonomie, Asus Zenfone 4 Max încearcă să împace cât mai multe preferințe, altfel nu se explică variantele de memorie de 2,3 sau 4 GB, sau capacitățile interne de stocare de 16, 32 sau 64 GB și nici versiunile de chipset Qualcomm Snapdragon 430 (cu procesor octa-core) sau 425 (cu procesor quad-core). Numărul de combinații este destul de mare și cred că va depinde de piață.

La nivel de trăsături comune între toate aceste alternative, avem un display IPS de 5,5 inchi și rezoluție full HD, un sistem dual camera cu doi senzori de 13 megapixeli, o cameră foto frontală cu senzor de 8 megapixeli, un Android 7.0 Nougat (cu interfața proprietară Asus peste el), un slot dual-SIM non hibrid și acumulatorul de 5000 mAh.

Deși nu s-au discutat încă detalii comerciale, versiunea basic, cea cu chipset Snapdragon 425, memorie RAM de 2 GB și stocare internă de 16 GB are un preț de aproximativ 235 dolari și este disponibilă deja în Rusia.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep